Wandelen

30 jaar is Mulders dé buitenspecialist (voorheen Mulders Berg- en Wandelsport) bekend als dé specialist op het gebied van wandelen, bergsport en avontuurlijk reizen in de ruimste zin van het woord.

Voor elke wandelaar hebben we de juiste uitrusting in ons assortiment. We kunnen elke wandelaar van top tot teen uitrusten.

Loop je in het weekend de georganiseerde wandelingen die te vinden zijn in de KNBLO wandelagenda, maak je de dagelijkse kilkometers met je hond, ben je de natuurliefhebber, de lange afstandslopers zoals Kennedymars- en vierdaagsewandelaar, de pelgrimwandelaar met als doel Santiago de Compastella of andere oorden? Zelfs voor de gelegenheids-wandelaar hebben we de juiste uitrusting waarvan de geschikte schoenen het belangrijkst zijn.

Bergsport en klimmen

Voor de liefhebbers van het technische bergklimwerk, zoals alpine tochten, sportklimmen, ijsklimmen en expedities, hebben we een uitgebreid gamma aan hardware.

  • Touwen van: Beal en Petzl
  • Karabiners en setjes van: Petzl en Black Diamond.
  • Helmen van: Petzl, Black Diamond.
  • Stijgijzers van: Petzl.
  • Klimhulpen, afdaalapparaten en katrollen van Petzl.
  • Klimgordels van Petzl, Blackdiamond

We doen regelmatig zaken met professionele klanten op het gebied van veiligheid. Zo hebben we klanten die speciale klussen op hoogte uitvoeren zoals, boomverzorgers, steigerbouwers, onderhoudsmonteurs, dakdekkers, schoorsteenvegers, podiumbouwers enz.

Petzl Industrieel

In onze winkel vindt u een speciale Petzl Industrie-afdeling. De meest gangbare gordel(s) en toebehoren zijn uit voorraad leverbaar.